Francis Goethals
Regressietherapie en hypnotherapie
Spring naar de inhoud

Trauma verwerken met hypnose in Oost-Vlaanderen

Ben je op zoek naar een ervaren therapeut om je trauma te verwerken met behulp van hypnose? Dan sta ik in Gent in Oost-Vlaanderen voor je klaar. Met hypnose veranderen we je gevoel, je gedachten en je gedrag die nu het gevolg zijn van jouw trauma zodat je vrij verder kan met je leven. In mijn praktijk in Gent in Oost-Vlaanderen help ik je bij het het verwerken van je trauma met hypnose.

Het begint bij jou. Maak meteen een afspraak of start met een gratis verkennend gesprek.

Ik vond het een intense en bijzondere ervaring. Ik vond het fijn hoe aanwezig je was en echt tijd nam om mijn proces hierin te laten doorlopen. Dankjewel!

Lees meer getuigenissen »

Home » Trauma verwerken hypnose Oost-Vlaanderen

Je trauma effectief verwerken onder hypnose in mijn praktijk in Oost-Vlaanderen

Met het onder hypnose verwerken van verschillende soorten trauma’s heb ik al heel wat ervaring opgebouwd in mijn praktijk in Gent in Oost-Vlaanderen. Als ervaren therapeut help ik je graag. Met hypnotherapie brengen we samen de oorzaak van je klachten in beeld, waarna we de ongewenste patronen in je onderbewustzijn veranderen.

Hypnose is ook een zeer effectief hulpmiddel als je op zoek bent naar een manier om te stoppen met roken. Of je nu aan de slag wilt gaan met het verwerken van een mogelijk trauma, of eindelijk die sigaret voor altijd wilt neerleggen: ik laat je in mijn praktijk in Gent in Oost-Vlaanderen graag ervaren wat de positieve effecten van hypnose zijn.

Maak een afspraak voor het verwerken van je trauma met hypnose

Woon jij in Oost-Vlaanderen en ben je op zoek naar een ervaren therapeut om je trauma te verwerken met hypnose? Dan nodig ik je graag uit om een afspraak te maken voor een sessie in mijn praktijk in Gent, Oost-Vlaanderen.

Heb je nog bijkomende vragen over mijn tarief en werkwijze of over hoe ik jou kan helpen? Maak dan een afspraak voor een gratis verkennend telefoongesprek of neem contact op via het contactformulier.