Francis Goethals
Regressietherapie en hypnotherapie
Spring naar de inhoud

Reïncarnatietherapie Antwerpen

Ben je op zoek naar een ervaren therapeut voor reïncarnatietherapie? Dan sta ik in Gent, dicht bij  Antwerpen voor je klaar. Reïncarnatietherapie is een vorm van regressietherapie die de herbeleving van ervaringen uit vorige levens erkent en accepteert. Onverwerkte traumatische ervaringen uit vorige levens kunnen nog steeds een rol spelen in je leven vandaag. Of je nu in Antwerpen woont, of aan de andere kant van België, in mijn praktijk in Gent help ik je bij het verwerken van je trauma met reïncarnatietherapie.

Het begint bij jou. Maak meteen een afspraak of start met een gratis verkennend gesprek.

“Het was een heel fijne ervaring. Ik voelde ook dat de zaken bij de wortel werden aangepakt. Nadien voelde ik me sterker en geheeld. Ik had echt het gevoel dat Francis weet waar hij mee bezig is.”

Lees meer getuigenissen »

Home » Reïncarnatietherapie Antwerpen

Onverwerkte ervaringen uit vorige levens verwerken met reïncarnatietherapie in mijn praktijk dicht bij Antwerpen

Met het gebruik van reïncarnatietherapie voor het verwerken van traumatische ervaringen uit vorige levens heb ik ondertussen al heel wat ervaring opgebouwd in mijn praktijk in Gent, dicht bij Antwerpen. En als ervaren reïncarnatietherapeut help ik je graag. Met reïncarnatietherapie brengen we samen de oorzaak van je klachten in beeld. Daarna veranderen we de ongewenste patronen in je onderbewustzijn.

Reïncarnatietherapie is ook een zeer effectief hulpmiddel als je op zoek bent naar zingeving. Of als  je inzicht wil in de grote thema’s die zich voordoen in je leven. Of je nu aan de slag wil met het verwerken van een mogelijk trauma, of wil weten waarom je hier bent en wat je hier komt doen: ik laat je in mijn praktijk in Gent dicht bij Antwerpen graag ervaren wat de positieve effecten van reïncarnatietherapie zijn.

Interieur in een praktijk

Maak meteen een afspraak in mijn praktijk

Heb jij last van onverklaarbare klachten en vermoed je dat hier een onverwerkte traumatische ervaring uit een vorige leven achter schuilgaat? Voor reïncarnatietherapie ben je van harte welkom in Gent dicht bij Antwerpen.

Als je direct een afspraak wilt maken of als je eerst nog vragen voor me hebt, bijvoorbeeld over mijn tarieven en werkwijze, hoor ik dat graag. Vul het contactformulier in, neem telefonisch contact op via 0032 (0)486 519 591 of stuur een e-mail met je vraag naar email hidden; JavaScript is required

Op de website van The Earth Association for Regression Therapy, de Europese beroepsvereniging van regressietherapeuten vind je ook meer informatie en video’s over regressie- en reïncarnatietherapie.