Francis Goethals
Regressietherapie en hypnotherapie
Spring naar de inhoud

Past Life Regression Therapy Gent

Ben je op zoek naar een ervaren therapeut voor Past Life Regression Therapy? Dan sta ik in Gent voor je klaar. Past Life Regression Therapy is een vorm van regressietherapie die de herbeleving van ervaringen uit vorige levens erkent en accepteert. Onverwerkte traumatische ervaringen uit vorige levens kunnen nog steeds een rol spelen in je leven vandaag. Of je nu in Gent woont, of aan de andere kant van België, in mijn praktijk in Gent help ik je bij het verwerken van je trauma met Past Life Regression Therapy.

Het begint bij jou. Maak meteen een afspraak of start met een gratis verkennend gesprek.

“Het was een heel fijne ervaring. Ik voelde ook dat de zaken bij de wortel werden aangepakt. Nadien voelde ik me sterker en geheeld. Ik had echt het gevoel dat Francis weet waar hij mee bezig is.”

Lees meer getuigenissen »

Home » Past Life Regression Therapy Gent

Onverwerkte ervaringen uit vorige levens verwerken met Past Life Regression Therapy in mijn praktijk in Gent

Met het gebruik van Past Life Regression Therapy voor het verwerken van traumatische ervaringen uit vorige levens heb ik ondertussen al heel wat ervaring opgebouwd in mijn praktijk in Gent. En als ervaren Past Life Regression Therapist help ik je graag. Met Past Life Regression Therapy brengen we samen de oorzaak van je klachten in beeld. Daarna veranderen we de ongewenste patronen in je onderbewustzijn.

Past Life Regression Therapy is ook een zeer effectief hulpmiddel als je op zoek bent naar zingeving. Of als  je inzicht wil in de grote thema’s die zich voordoen in je leven. Of je nu aan de slag wil met het verwerken van een mogelijk trauma, of wil weten waarom je hier bent en wat je hier komt doen: ik laat je in mijn praktijk in Gent graag ervaren wat de positieve effecten van Past Life Regression Therapy zijn.

Interieur in een praktijk

Maak meteen een afspraak in mijn praktijk

Heb jij last van onverklaarbare klachten en vermoed je dat hier een onverwerkte traumatische ervaring uit een vorige leven achter schuilgaat? Voor Past Life Regression Therapy ben je van harte welkom in Gent.

Als je direct een afspraak wilt maken of als je eerst nog vragen voor me hebt, bijvoorbeeld over mijn tarieven en werkwijze, hoor ik dat graag. Vul het contactformulier in, neem telefonisch contact op via 0032 (0)486 519 591 of stuur een e-mail met je vraag naar email hidden; JavaScript is required

Op de website van The Earth Association for Regression Therapy, de Europese beroepsvereniging van regressietherapeuten vind je ook meer informatie en video’s over regressie- en reïncarnatietherapie.