Francis Goethals
Regressietherapie en hypnotherapie
Spring naar de inhoud

Hypnotherapie Oost-Vlaanderen

Op zoek naar een praktijk voor hypnotherapie in Oost-Vlaanderen? Dan sta ik in Gent in Oost-Vlaanderen voor je klaar. Ik ben Francis Goethals, ervaren regressie- en hypnotherapeut met praktijk in Gent. Ik werk met je onderbewustzijn om positieve veranderingen in je gevoel, je gedachten en je gedrag te bereiken.

In mijn praktijk in Gent in Oost-Vlaanderen help ik je om je angsten, verdriet en verslavingen los te laten en vrij verder te gaan met je leven.

Het begint bij jou. Maak meteen een afspraak of start met een gratis verkennend gesprek.

“Het was een heel fijne ervaring. Ik voelde ook dat de zaken bij de wortel werden aangepakt. Nadien voelde ik me sterker en geheeld. Ik had echt het gevoel dat Francis weet waar hij mee bezig is.”

Lees meer getuigenissen »

Home » Hypnotherapie Oost-Vlaanderen

Hypnotherapie voor cliënten uit Oost-Vlaanderen

Met hypnotherapie voor cliënten uit Oost-Vlaanderen help ik je om diepgaande en blijvende, positieve veranderingen te bekomen in je leven.

Dat doel bereiken we altijd; we brengen de oorsprong van je probleem in beeld en kijken welke impact dat heeft op je leven vandaag. We onderzoeken hoe jouw onderbewuste overtuigingen en diep ingesleten patronen een invloed hebben op je gevoel, je gedachten en je gedrag en hoe jij die zelf blijvend kan veranderen.

Met hypnotherapie in mijn praktijk in Gent in Oost-Vlaanderen, help ik je om je angsten, verdriet en verslavingen los te laten, je trauma’s te verwerken, je zelfvertrouwen te herstellen of de zin van leven terug te vinden. Hypnotherapie is ook uitermate geschikt om definitief te stoppen met roken.

Maak een afspraak en ervaar het effect van hypnotherapie

Woon jij in Oost-Vlaanderen en ben je op zoek naar een ervaren therapeut voor hypnotherapie? Dan nodig ik je graag uit om een afspraak te maken voor een sessie in mijn praktijk in Gent, niet ver en goed bereikbaar vanuit Antwerpen.

Heb je nog bijkomende vragen over mijn tarief en werkwijze of over hoe ik jou kan helpen? Maak dan een afspraak voor een gratis verkennend telefoongesprek of neem contact op via het contactformulier.