Francis Goethals
Regressietherapie en hypnotherapie
Spring naar de inhoud

Hypnose om te stoppen met roken West-Vlaanderen

Ben je op zoek naar een ervaren therapeut om te stoppen met roken onder hypnose? Dan sta ik in Gent, niet ver van West-Vlaanderen voor je klaar. Hypnose is waarschijnlijk de meest succesvolle methode om nagenoeg moeiteloos en zonder bijwerkingen van je nicotineverslaving af te geraken.

Of je nu in West-Vlaanderen woont, of aan de andere kant van België, in mijn praktijk in Gent help ik je om definitief te stoppen met roken met behulp van hypnose.

Het begint bij jou. Maak meteen een afspraak of start met een gratis verkennend gesprek.

Ik ben gestopt met roken sinds de dag van de afspraak en ik voel me heel goed. Ik voel me productief, alert, gelukkig en trots. Ik heb geen lichamelijke afkick, waar ik bang voor was. Ik kan niet omschrijven hoe gelukkig ik ben om er zo vlot vanaf te zijn!

Lees meer getuigenissen »

Home » Hypnose om te stoppen met roken West-Vlaanderen

Stoppen met roken met behulp van hypnose in mijn praktijk dicht bij West-Vlaanderen

Hypnosetherapie is niet alleen nuttig bij het verwerken van trauma’s, maar ook bij het stoppen met roken. De behandeling gebeurt in twee sessies. Tijdens de eerste sessie bekijken we je rookgedrag en je motivatie om te stoppen en corrigeren we je bewustzijn zodat je weer een niet-roker wordt.

In de tweede sessie verankeren en verdiepen we deze nieuwe staat van niet-roker. Als jij uit de provincie Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen of elders uit België komt en wilt stoppen met roken met behulp van hypnose, ben je van harte welkom in mijn praktijk in Gent.

Roken is een hardnekkige verslaving

Definitief stoppen met roken is bijzonder moeilijk. Heel je leven draait rond je sigaret; ze hoort bij de leuke en gezellige momenten, maar evengoed bij stressvolle en moeilijke momenten. Het roken is een beloning als het goed gaat en een troost als het niet goed gaat. Je onderbewuste vertelt je voortdurend dat je dat sigaretje wel verdient.

Daarnaast voel je het effect van de nicotine ook in je lichaam. Zonder sigaret ben je snel prikkelbaar en voel je je opgedraaid. Zo gauw je de eerste trek weer neemt, word je onmiddellijk weer kalmer. Ook je lichaam vraagt je dus voortdurend om die volgende sigaret weer op te steken. Ik kan je helpen om onder hypnose te stoppen met roken, in mijn hypnopraktijk in Gent.

Stoppen met roken zonder ontwenningsverschijnselen

Verschillende ontwenningsverschijnselen maken het extra moeilijk om zonder ondersteuning te stoppen. Je ervaart een sterk gevoel van gemis. Je bent prikkelbaar of humeurig, wat ook een effect heeft op je onmiddellijke omgeving. En vaak gaat stoppen met roken ook gepaard met gewichtstoename.

Het grote voordeel van stoppen met roken onder hypnose, is dat je zowel bewust als onderbewust een niet-roker wordt. Dat maakt dat er geen vervelende bijwerkingen zijn. De hardnekkige associaties die zowel je lichaam als je geest hebben met de sigaret en nicotine worden doorgeknipt en vervangen door nieuwe associaties. Je bent dan weer vrij en een niet-roker.

Laat je overtuigen van het effect van hypnose op het stoppen met roken tijdens een sessie in Gent in Oost-Vlaanderen, ook als je uit West-Vlaanderen of elders uit België komt. Je kunt ook bij me terecht als je interesse hebt in regressietherapie.

Maak een afspraak en stop definitief met roken

Woon jij in Oost-Vlaanderen en ben je op zoek naar een ervaren therapeut om te stoppen met roken met hypnose? Dan nodig ik je graag uit om een afspraak te maken voor een sessie in mijn praktijk in Gent, Oost-Vlaanderen.

Heb je nog bijkomende vragen over mijn tarief en werkwijze of over hoe ik jou kan helpen? Maak dan een afspraak voor een gratis verkennend telefoongesprek of neem contact op via het contactformulier.

Gerelateerde links