Francis Goethals
Regressietherapie en hypnotherapie
Spring naar de inhoud

Sociale Angst

Waarom wou je hypnose- of regressietherapie?
Om te werken aan sociale angst

Hoe was de ervaring voor jou?
Een bijzondere ervaring om preverbale herinneringen vorm te ‘zien’ krijgen.

Wat heeft het je gebracht?
Meer inzicht in hoe de trauma’s van mijn moeder een impact hebben gehad op mijn ontwikkeling. Ik heb ook kunnen beleven hoe de wereld voelt zonder beschermmuur (‘Ik ben welkom’) en kan daarop terugvallen op momenten dat ik een zekere vijandigheid ervaar. Ik merk dat ik sinds de behandeling schipper tussen een oude en een nieuwe beleving. Mijn (diepgewortelde) angst is niet verdwenen, maar het voelt eerder alsof het weker is gemaakt, waardoor er ruimte ontstaat voor verandering. Minder vastgeroest dan eerst.

In welke mate voel je je geholpen door de therapie? (0 = niet / 10 = helemaal)
7

Zou je deze behandeling aanraden aan mensen in je omgeving?
Ja