Francis Goethals
Regressietherapie en hypnotherapie
Spring naar de inhoud

Stoppen met roken

Waarom wou je hypnose- of regressietherapie?
Stoppen met roken

Hoe was de ervaring voor jou?
Ik vond het een speciale ervaring. Voor mezelf was het een laatste kans. Ik voelde mij volledig uitgerookt. Ik stond dan ook volledig open om naar mijn onderbewustzijn te gaan en dit te herprogrammeren.

Wat heeft het je gebracht?
Nu voelt het aan alsof roken nooit een deel van mijn leven is geweest. Terwijl ik al heel lang sukkelde met deze verslaving. Als er dan toch moeilijkere momenten zijn, zoals gezellig bij de vrienden, heb ik volledige controle en passeert het moment als sneeuw voor de zon. De momenten van craving of goesting zijn sinds de hypnose nooit intenst geweest, eerder een walk in the park.

In welke mate voel je je geholpen door de therapie? (0 = niet / 10 = helemaal)
9

Zou je deze behandeling aanraden aan mensen in je omgeving?
Ja