Francis Goethals
Regressietherapie en hypnotherapie
Spring naar de inhoud

Angst en twijfel

Waarom wou je hypnose- of regressietherapie?
Bepaalde angsten/twijfels aanpakken die ik niet via conventionele manieren kon overwinnen.

Hoe was de ervaring voor jou?
Super ervaring. Ik ben sowieso sceptisch maar besloot hypnose eens te proberen. Ik werd supergoed onthaald en was onder de indruk dat hypnose wel degelijk werkte op mij. Tijdens de sessie werd ik goed begeleid waardoor het een rustige en aangename ervaring was.

Wat heeft het je gebracht?
Ik heb het gevoel alsof er een gewicht van mijn schouders is, de negatieve gedachten die ik voorheen had zijn er quasi niet meer en als ik er toch aan denk dan roepen ze totaal niet meer dezelfde stress op.

In welke mate voel je je geholpen door de therapie? (0 = niet / 10 = helemaal)
9

Zou je deze behandeling aanraden aan mensen in je omgeving?
Ja